De masseur


Wat fijn dat je mijn website bezoekt ! Mijn naam is Marco Burgers en al sinds 2005 werkzaam als masseur. Naast het masseren in mijn fijne, zelfstandige massageruimte aan huis, ben ik ook als masseur werkzaam op een vakantiepark op de Veluwe.

 

In de loop van de jaren heb ik vele trainingen en cursussen gevolgd maar vooral mijn eigen stijl en technieken ontwikkeld en kan goed spanning en blokkades lokaliseren. Op geheel eigen wijze weet ik deze spanning te verminderen, blokkades op te heffen en jou weer in balans te krijgen.

 

Ik wissel verschillende massage technieken af , dan weer wat steviger als het nodig is om o.a. die vervelende knoopjes los te maken maar ook fijne lange rustige strijkingen om goed te relaxen. 

 

Mijn massages worden intuïtief gegeven vanuit het gevoel en met veel aandacht voor jou. Geen standaard massage maar persoonlijk afgestemd. Iedere massage is dan ook uniek! Met passie en mijn hoge sensitiviteit heb ik al heel wat mensen écht mogen laten ontspannen. 

In mijn sfeervolle massageruimte is het dankzij klimaatbeheersing, zowel in de winter als de zomer, aangenaam van temperatuur (22/23 graden).


Kijk ook eens bij  “veel gestelde vragen” , mocht jezelf nog vragen hebben stel ze dan gerust !