De masseur


Wat fijn dat je mijn website bezoekt ! Mijn naam is Marco Burgers en al sinds 2005 werkzaam als masseur. Naast het masseren in mijn fijne massageruimte aan huis, ben ik ook 3 dagen per week als masseur werkzaam op een vakantiepark op de Veluwe.

 

In de loop van de jaren heb ik vele trainingen en cursussen gevolgd maar vooral mijn eigen stijl en technieken ontwikkeld en kan goed spanning en blokkades lokaliseren. Op geheel eigen wijze weet ik deze spanning te verminderen, blokkades op te heffen en jou weer in balans te krijgen.

 

Naast dat ik heerlijke Ontspanningsmassage geef  hoor ik vaak dat ik een “gave” heb. Zelf zeg ik weleens gekscherend een “afwijking” . Mijn handen fungeren als een soort wichelroede die goed spanning en blokkades kan lokaliseren. Maar het blijft niet alleen bij lokaliseren, direct haal ik daar negatieve spanning weg , en deze wordt via mij afgevoerd. Dit gaat vaak gepaard met oprispingen/boertjes. Je merkt meteen verlichting en doordat ik deze “gave” heb kan ik meer bieden dan een gemiddelde masseur.

 

Ik wissel verschillende massage technieken af , dan weer wat steviger als het nodig is om o.a. die vervelende knoopjes los te maken maar ook fijne lange rustige strijkingen om goed te relaxen. 

 

Mijn massages worden intuïtief gegeven vanuit het gevoel en met veel aandacht voor jou. Geen standaard massage maar persoonlijk afgestemd. Iedere massage is dan ook uniek! Met passie en mijn hoge sensitiviteit heb ik al heel wat mensen écht mogen laten ontspannen.